Останнім часом дуже популярна техніка, яка дає змогу розфарбувати поверхню торта або тістечка олією какао фактурою велюру.
Під час вибору обладнання для виконання цієї техніки необхідно орієнтуватися те, що воно має забезпечити рівномірний потік повітря без пульсацій. А це можливо лише з досить потужним компресором, який обладнаний фільтром і регулятором тиску. В аерографа має бути сопло великого діаметра.
До набору входить:
1) Компресор із ресивером AS-186
М— ощений одноциліндровий поршневий компресор із ресивером 3 л.
Потужність: 1/5 л.с.
Напруга: 220-240 В / 50 Гц, 110-120В / 60Гц, 220В / 60Гц
Витрата повітря за хвилину: 23-25 л / хв.
Є функція автоматичної зупинки, яка спрацьовує у разі досягнення компресором тиску 4 атм.
Запобіжний клапан: автоматично випускає тиск повітря, коли тиск перевищує допустиму межу.
Обсяг ресивера: 3 л
Комплектація: манометр з регулятором тиску; повітряний фільтр
Розмір вихідної штуцери — 1/8" BSP
Вес: 5.0kg
Розмір: 310x135x310mm
Електричний кабель: 1.8м
Особливості компресора:
-поршневого типу,
- безоливний, не забруднює повітря.
Повітряний бак (ресивер), що забезпечує рівний потік повітря.
Термічно захищений! Під час перегрівання він вимкнеться автоматично.
Низький рівень шуму, 47db.
GS, CE, ETL, CETL, Approved ROHS.
2) Шланг 1,8 м
3) Аерограф подвійної дії з нижнім завантаженням матеріалу із сопло 0,7 мм TG182N
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Атма |
- Ціна: 5 880 ₴