Продавець Интернет-магазин "Spektr-V" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
605 відгуків
+380950585224
+380 (95) 058-52-24
+380 (95) 058-50-78
+380 (97) 291-86-58
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Інтернет-магазин товарів для аерографії "SPEKTR-V"
Кошик

Кондитерський аерограф. Що це і з чим його їдять?!

Прогрес не стоїть на місці і багато кондитери вже успішно приручили і освоїли такий інструмент як кондитерський аерограф.
Аерографія – техніка створення малюнка за допомогою потоку фарби, яка надходить під тиском стисненого повітря. З допомогою аерографа на кондитерких виробах можна створювати унікальні картини з чіткою деталізацією і градієнтними переливами.

У чому ж перевага аерографії порівняно з іншими техніками фарбування?

Аерографію можна використовувати при виготовленні будь-яких кондитерських виробів, які вимагають фарбування. Головна перевага аерографії - це те, що фарбування відбувається за лічені секунди. Вам більше немає необхідності витрачати години на фарбування та прибирання після цього. Тим самим, ви економите купу свого часу.

Що ж таке кондитерський аерограф і як його вибрати?!

Кондитерський аерограф - це самий звичайний аерограф, який відповідає вимогам, які необхідні для роботи на кондитерських виробах. Ох, закрутили! Це означає,що цей аерограф може підходити як для кондитера, так і, наприклад, для художника-ілюстратора.

Чи Легко керувати аерографом?

Так, кожен може освоїти аерографію. При виконанні аерографії на кондитерських виробах слід звертати увагу на 2 моменти: це те, наскільки ви близько/далеко тримайте аерограф щодо виробу та наскільки ви відхиляєте тригер назад (подача матеріалу). Ці два моменти найкраще відпрацьовувати просто на листку паперу. Необхідно стежити за тим, що б шар фарби був не дуже товстим і не було потьоків.

Так само можна використовувати трафарети при роботі з аерографом. Пшик-пшик і шедевр готовий!

 

А тепер розглянемо, які ж бувають набори кондитерів для аерографії і чим вони відрізняються.

Варіант №1. Почнемо з самого мінімального та оптимального комплекту кондитера для аерографії для роботи з харчовими фарбами.

Це повинен бути аерограф з верхнім завантаженням матеріалу (бачок приблизно 2-7 мл) з соплом діаметром 0,3 мм і компактний настільний миникомпрессор з потоком повітря 10-13 л/хв.

Наприклад, рекомендуємо розглянути ось такий набір AS-200B/BD-130 

Компактний миникомпрессор Fengda з автостопом з подачею повітря 13 л/хв AS-200B з регулюванням потоку повітря забезпечить вам стабільний повітряний потік. А надійний аерограф Fengda подвійної незалежної дії з верхнім завантаженням матеріалу з різьбовим соплом 0,3 мм BD-130 з регулятором подачі фарби - рівномірний розподіл красящегося матеріалу.

Цей набір досить простий в роботі. Просто необхідно з'єднати аерограф з компресором з допомогою гнучкого гумового шланга 1/8 -1/8 1,8 м, включити компресор, залити потрібний колір у чашу для матеріалу та створюйте свої власні шедеври.

Цей набір ідеально підходить для всіх, починаючи від новачків і закінчуючи просунутими фахівцями.

Варіант №2. Так само, гідним помічником кондитера може бути ось такий набір AS-18-3/BD130

Цей набір оптимально укомплектований всім необхідним для виконання аерографії на кондитерських виробах з допомогою харчових фарб.

У цьому варіанті для роботи з аерографом передбачений більш потужний миникомпрессор Fengda AS-18-3 (23 л/хв) . Поршневий, безмасляний, з одним циліндром. Найбільша класична і надійна модель з лінійки представленої.

На выходе данного компрессора установлен редуктор с влагоотделителем, что позволяет регулировать давление воздуха подаваемого на аэрограф, а также очищать его от влаги, которая крайне нежелательна при работе. Также на компрессоре установлен автоматический регулятор давления, который включает/выключает компрессор в зависимости от расхода воздуха.

Низкий уровень шума позволяет использовать компрессор как в домашних условиях, так и в других местах, где требуется относительная тишина. 

В поршневой системе не используется никаких смазывающих материалов, что значительно упрощает его обслуживание.

Миникомпрессор обладнаний  підставкою для аерографа.

Аерограф в цьому наборі такий же як і в першому варіанті: BD-130 Fengda подвійної незалежної дії з верхнім завантаженням матеріалу з різьбовим соплом 0,3 мм.

Варіант №3. Ще останнім часом дуже популярна техніка, яка дозволяє розфарбувати поверхню торта або тістечка маслом какао фактурою велюру.

Для цієї техніки необхідні досить потужний компресор і аерограф з більшим діаметром соплом.

Наприклад, підійде такий варіант AS186/TG182N (0.7)

У набір входить:

1)  Мощный одноцилиндровый поршневой компрессор с ресивером AS-186 с ресивером 3 л.
Расход воздуха в минуту: 23-25 л / мин. Есть функция автоматической остановки, которая срабатывает при достижении компрессором давления 4 атм. Предохранительный клапан: автоматически выпускает давление воздуха, когда давление превышает допустимый предел. Объем ресивера: 3 л. 
Комплектация: манометр с регулятором давления; воздушный фильтр
Размер выходного штуцера -  1/8" BSP
Вес: 5 кг

2) Шланг 1,8 м

3) Аэрограф двойного действия с нижней загрузкой материала с сопло 0,7 мм TG182N

Дайте волю вашему воображению!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner